Karriere. Job hos Aarhus Administrationsbureau

Vi er altid på udkig efter nye dygtige kollegaer

Aarhus Administrationsbureau er en moderne rådgivnings- og regnskabsvirksomhed med fokus på vækst og udvikling. Vi udfører en lang række bogholderi- regnskabsmæssige og administrative opgaver for mindre og mellemstore virksomheder. Vi er et ungt, ambitiøst og energisk team, som løser opgaverne med respekt og engagement for vore kunder og hinanden, og meget gerne med et smil på læben. Vores slogan er ”Engagement til forskel” hvorfor det også har en central plads i vores daglige arbejde for og med vores kunder.   

Økonomielev hos Aarhus Administrationsbureau

Har du afsluttet HHX eller anden uddannelse på tilsvarende niveau kan du blive økonomielev hos Aarhus Administrationsbureau. Som økonomielev vil du blive en del af et ungt, stærkt team i en virksomhed med fart over feltet og kunden i centrum. Du vil få en bred økonomisk uddannelse, hvor du vil komme til at stifte bekendtskab med flere forskellige brancher, herunder en lang række forskellige virksomheder. Du vil komme til at arbejde med en lang række forskellige opgaver.

Praktikant hos Aarhus Administrationsbureau

Er du i gang med en finsansøkonom eller finansbachelor kan du komme i praktik hos os. Vi søger jævnligt praktikanter med engagement og gåpåmod. Hos Aarhus Administrationsbureau får du lov til at stifte bekendtskab med mange forskellige virksomheder/brancher og herigennem flere forskellige arbejdsopgaver og udfordringer.

 

Vi har ingen ledige stillinger på nuværende tidspunkt, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til kontakt@administrationsbureauet.dk.

Få et tilbud