Selvangivelse.
Udvidet selvangivelse

◀ Tilbage

Både personer og selskaber skal have udarbejdet en selvangivelse i forlængelse af virksomhedens regnskab. Personer uden virksomhed skal ligeledes have udarbejdet en selvangivelse, som grundet forskellige forhold kan være mere eller mindre kompliceret at udarbejde.

Vi tilbyder i naturlig forlængelse udarbejdelse af årsregnskaber for virksomheder og selskaber, hvor vi naturligvis foretager skattemæssig optimering ud fra de forskellige muligheder der er – og med netop dét resultat der er mest optimalt for dig/Jer.

Vi tilbyder også udarbejdelse af selvangivelse for personer, som måtte have et ønske eller behov for assistance hermed. Vi er bekendt med de forskellige komplekse forhold, der kan opstå i forbindelse med udarbejdelse af selvangivelsen, herunder fx værdipapirhandler, K/S-andele, udlandsophold, rejsebegreb etc.

Som tillæg til assistance med selvangivelsen tilbyder vi ligeledes varetagelse af personers forskudsopgørelser, herunder eventuelt foreløbig skatteberegning og optimering ved anvendelse af pensionsopsparing eller lignende.

 

Få et tilbud