Rådgivning.
En sparringspartner der har kendskab til din virksomhed

◀ Tilbage

Regnskabsmæssig rådgivning

Der er mange forskellige regelsæt at være opmærksom på ved udarbejdelse af periode- eller årsregnskab. Årsregnskabet er normalt det eneste der skal ud til offentlighedens kendskab, og det er for flere virksomheder væsentligt at kunne kontrollere disse informationer bedst muligt.

Med de forskellige regelsæt og indregningsmuligheder der er at vælge imellem ved udarbejdelse af årsregnskabet, er det ligeledes hensigtsmæssigt for virksomheden at der sker den bedst mulige regnskabsmæssige optimering.

Vi tilbyder regnskabsmæssig rådgivning med henblik på optimering af virksomhedens regnskabsmæssige resultater, herunder kontrol og styring i relation til kravspecifikationer til årsrapporten som kommer til offentlighedens kendskab.

Skattemæssig rådgivning

Skattelovgivningen i Danmark er på mange måder kompliceret, omfangsrig og under stadig forandring. Vi tilbyder rådgivning om mange forskellige skattemæssige forhold. Den skattemæssige assistance er en naturlig del af den løbende regnskabsmæssige assistance, således vi løbende varetager og koordinerer i forhold til mulighederne for skattemæssig optimering, herunder tidsfrister og lignende.

Der kan være mange penge at spare ved at have fokus påde skattemæssige forhold for såvel personer og virksomheder. Vi hjælper med at få startet eller tilpasser Jeres situation, således I får den bedst mulige løsning.

Vi hjælper ligeledes med at varetages Jeres korrespondance med SKAT, herunder koordinering og forhandling i eventuelle skattesager.

Få et tilbud